vineri, 29 mai 2009

Elena Basescu fumeaza iarba legal in SUA


Domnisoara Elena Basescu a aparut ieri la Victor Ciutacu in emisiune. Multi se asteptau ca Victor sa ii puna intrebari multe si incomode... Nu prea s-a intamplat. Iar din cate am vazut eu, Victor a mers pe ideea ca EBA se poate face de cacat si singura. A avut dreptate.

Printre multele minute de aberatii si batut campii, Elena Basescu ne povesteste cum sta treaba cu iarba in SUA. Iata prieteni caci aceasta femeie m-a luminat ! Iarba este legala in SUA ! Si dobitocii de noi care suntem noi dobitoci (ca sa il citez pe Badea) nu stiam.
Eu sunt de parere ca un om normal, un lider, cineva care vrea sa ne reprezinte tara in Parlamentul European, bai frate... daca nu stie un anumit lucru, sigur sau deloc, ar face bine sa nu faca afirmatii cretine sau sa isi dea cu parerea de'ampulea.
Insa EBA nu se incadreaza in categoria de mai sus. In loc sa se documenteze si sa se pregateasca pentru a ne dovedi noua (retardatilor de cetateni batuti in cap) ca este demna de o pozitie in PE (Parlamentul European), ea prefera sa planga prin emisiuni, ca noi oamenii invidiosi si presa cea rea, ne luam de dansa doar din cauza ca e "fata lu' tata".
Daca faceam io, tu sau vreun prieten de-al tau greseala asta nu conta. Pentru ca noi nu candidam nicaieri, suntem doar niste simpli cetateni care au tot dreptul sa faca gafe si greseli asa mari. Insa sa afirmi, cu atata sinceritate ca "in campusurie din America, aceste droguri usoare cum le numesti tu, Marijuana, erau legale" si pe urma sa te astepti sa nu fii criticata pentru prostia evidenta de care dai dovada, si sa mai fii si votata, mi se pare nesimtire curata.
Unii s-ar putea sa se intrebe "De ce nu i-a reprosat nimic Victor atunci?"... probabil din cauza ca nici el nu stia exact care e treaba cu iarba prin America si a decis sa nu comenteze (poate sunt imbecil dar asta cred eu).

Concluzia e simpla : Cand mergem prin SUA, ne pregatim jointurile si bongurile pentru caci IE LEGALA FRATE !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu